31-08-2017

Nasza restauracja zapewni Państwu doznania kulinarne na wysokim poziomie. Szczególny nacisk kładziemy na jakość. To słowo jest dla nas najważniejsze. Dania kuchni śródziemnomorskiej tworzymy z najlepszych produktów, które używane są w restauracjach na całym świecie. Kuchnia, w której gotujemy, również jest wyposażona w nowoczesny sprzęt, który umożliwia stosowanie wyszukanych technik przygotowywania dań. Zespół to młode, ambitne osoby, które są zaangażowane w życie całej restauracji. Na czele naszego teamu stoją dwie utalentowane osoby. Kreatorem sztuki kulinarnej, szefem kuchni Ole Restaurant & Cocktail Bar jest Maciej Siąkowski. Swoją przygodę z kuchnią zaczął w bardzo młodym wieku. Gotowanie to nie tylko jego pasja, ale przede wszystkim styl życia. W kuchni duży nacisk kładzie właśnie na jakości, sezonowość produktów i odważne połączenia smaków. Natomiast Głównym Managerem Ole jest Anna Bielas. Wieloletnie doświadczenie nauczyło ją, jak prowadzić restaurację. Atmosfera pracy to jej priorytet. Ania jest prawdziwą panią domu i dobrym duchem tego miejsca. Dba nie tylko o obsługę na najwyższym poziomie, ale o każdy szczegół, który zachwyca najbardziej wymagających gości. Najlepsze dania i serwis w połączeniu tworzą unikatowe miejsce na mapie Warszawy, którego nie sposób przeoczyć.

Rezerwacja stolika