COCKTAIL BAR

Za ideologię baru oraz jego ofertę odpowiedzialny jest duet barmański znany jako
Craft Cocktails Brothers, czyli Damian Mielinczek i Łukasz Dębowski.


Łączenie przepracowali ponad dwie dekady w branży restauracyjnej i barowej,
pracując w takich kultowych miejscach jak restauracja Concept 13, The Harvest czy Kita Koguta.

Są odpowiedzialni za stworzenie konceptów barowych Bourbon baru
oraz Gin baru w restauracji Florentin w Warszawie mieszczących się w Hotelu Indigo. W roku 2012 uczestniczyli w realizacji projektu Restauracji Senses, która zdobyła gwiazdkę Michelin w francuskim przewodniku gastronomicznym.
Wyniki ich pracy można zobaczyć również klubie SPATiF,
restauracji Palmier jak i wielu innych punktach w Warszawie i nie tylko.


Tworzą klasyczne koktajle oparte na recepturach z 1862 roku, bazując na specjalnie wyszukanych etykietach.
Wraz z autorskimi drinkami, gdzie najistotniejszy jest smak przedstawiony w nowatorski sposób, kreują spójną koncepcję.

KOKTAJLE

COCKTAILS

Rezerwacja stolika